Youtube screengrab
/

Tim Hofman: vriendin, carrière, vermogen en meer

Wil je meer weten over Tim Hofman? In dit artikel schrijven wij over zijn vriendin, vermogen en z’n auto. Dit is de ultieme Tim Hofman blog.

Inmiddels kent iedereen wel Tim Hofman. Vooral door zijn onderzoek naar misstanden bij ‘’The Voice of Holland’’. Dit was groot uitgemeten in het nieuws. Hiervoor was Tim al lange tijd presentator. Maar wat weet jij eigenlijk nog meer over Tim Hofman? Bijvoorbeeld over zijn vriendin, familie en zijn vermogen. In dit artikel geven wij je alle ins en outs van Tim Hofman, die je zeker moet weten. 

Heeft Tim Hofman een vriendin? 

‘Ja, Tim Hofman heeft al een behoorlijk tijd een vriendin.’ Zij is niet zo bekend als Tim, maar is toch een aantal keer in het nieuws geweest. Lize Kopershoek (37) en Tim Hofman zijn al meer dan zes jaar samen. Lize en Tim zijn korte tijd uit elkaar geweest. Dit was omdat Lize het graag met een vrouw wilde proberen. Tim Hofman heeft zeker zijn mond hier nog over gehouden en vertelde in deze video meer over deze korte break-up. 

Lize Korpershoek is een bekende. Zo was ze model, maakte ze een documentaire over haar libido, ze presenteert en schreef ook voor de Glamour columns. Twee jaar geleden maakte ze een prentenboek over haar katten: Dirk en Dennie. Lize is net als Tim openhartig en selfmade. 

Tim Hofman heeft een bekende familie 

Misschien ken jij wel een paar familieleden van Tim Hofman. Dit is niet gek, want zijn broers Rijk en Sam zijn inmiddels best bekend. Zo heeft Rijk Hofman meegedaan aan Expeditie Robinson. Sam deed in 2019 mee aan Hollands Next Topmodel. Op dit moment hebben ze een bekende podcast samen: BROERS. Die enorm veel gestreamd wordt via allerlei podcast kanalen. 

Naast Sam en Rijk heeft Tim nog een broertje: ‘Moos’, en een zus: ‘Roosmarijn’. Deze staan verder niet in de schijnwerpers en zijn hier zelf dan ook niet naar opzoek. 

De imposante carrière van Tim Hofman 

We kunnen wel stellen dat Tim Hofman als presentator een imposante carrière al achter de rug heeft. En dit terwijl Tim nog maar 34 jaar oud is. Tim studeerde Nederlandse taal, Taal en Cultuurstudies en communicatiewetenschappen. Maar al deze studies heeft hij niet afgerond. In 2011 werd Tim toegelaten tot de BNN-VARA academy. Hier begon hij al verslaggever voor 101 TV. 

De eerste keer dat jij Tim hebt kunnen zien op tv was als presentator van het programma: ‘FC GAY’, maar later als Spuiten en Slikken verslaggever werd hij een stuk bekender. Met het onderdeel Tim tuintje maakte hij een eigen wietplantage in huis. Hierna kwam het ene na het andere BNN-programma waarin je Tim kon bewonderen. Van ‘zeg dag tegen pesten’, tot ‘De social club’, maar ook ‘je zal het maar hebben’ en ‘mijn 5000 vrienden’ presenteerde hij. 

Tim Hofman en Jan Versteegh bloot op de cover van L’HOMO

Heel Nederland had er destijds wel een mening over. In 2016 kwam de coverfoto uit van het blad: L’HOMO. Hierop stonden Jan Versteegh en Tim naakt op de voorkant. Natuurlijk niet met de edele delen zichtbaar. Maar wel zichtbaar genoeg om voor de nodige ophef te zorgen. Dit deden ze om homoseksualiteit meer bespreekbaar te maken. 

Tim gaf hiertoe weleens met een jongen te hebben gezoend en schuift dit niet onder stoelen of banken. Voor deze cover kregen ze een prijs uit gereikt: OUTtv Media Award. 

BOOS 

We hoeven geen extra woorden aan de titel toe te voegen. Want wanneer je BOOS zegt, dan zeg je: ‘Tim Hofman’ of ‘The voice’. Het was een landelijk drama dat zich afspeelde toen Tim Hofman bekend maakte een uur durende aflevering van zijn Youtube serie: ‘Boos’, over The voice online te zetten. Heel de mediawereld schudde op zijn grondvesten, want er werden onder andere claims gedaan over: Ali B, Marco Borsato en Jeroen Rietbergen. Allemaal grote namen die seksuele intimiderend gedrag zouden hebben laten zien tijdens opnames van het programma. 

Boos is programma dat Tim in samenwerking met NPO en BNNVARA maakt via Youtube. Hierbij stelt hij problemen aan de kaak en probeert hij die problemen op te lossen. Dit gebeurt vaak op een ironische en humoristische manier. De ene keer gaat het om een verkeerd brood of 3 tientjes en de andere keer om grote schades van boven de tienduizenden euro’s. Hier vind je het Youtubekanaal van Boos.

Het vermogen van Tim Hofman 

Je leest dit artikel omdat je meer wil weten over Tim Hofman. Dan ben je vast ook wel geïnteresseerd in zijn portemonnee. Tim Hofman krijgt niet betaald voor de views van zijn Youtubekanaal. Dit omdat het onderdeel is van NPO en BNNVARA. Tim Hofman heeft niet openlijk op internet staan hoeveel hij verdient. Maar wij schatten zijn vermogen op zo’n 2 miljoen euro. Dit heeft hij in de afgelopen jaren verdient als presentator van verschillende programma’s en hier en daar een snabbel. In 2018 vertelde hij nog niet meer dan 175.000 euro per jaar te verdienen. Maar we zijn inmiddels 5 jaar verder, en Tim Hofman heeft flink furore gemaakt in korte tijd. 

De auto en het huis van Tim Hofman 

Tim Hofman heeft een appartement in Amsterdam. Waar hij precies woont is niet op internet te vinden. Hij kocht de woning voor 360.000 euro en heeft een bouwhypotheek erboven opgenomen. De woning heeft drie verschillende slaapkamers en een woonoppervlakte van 66 vierkante meter. 

Er wordt veel gespeculeerd over de auto van Tim. Maar Tim Hofman heeft geen rijbewijs, en heeft al helemaal geen auto. Er is een reden dat hij liever niet in de auto zit. Dit heeft onder andere te maken met een auto-ongeluk dat hij heeft gehad om 14-jarige leeftijd. Hij werd aangereden door een automobilist en dacht dat hij dood was. Toch overleefde hij het ongeluk. Hij besefte dat hij meer kon doen voor zijn naasten en liet dit dan ook zien in programma’s zoals: ‘over mijn lijk’. 

Tim Hofman is momenteel nog erg actief met zijn programma’s bij Boos. Het lijkt er zelfs op dat ze gaan uitbreiden. Gezien dei financiële steun die ze zoeken bij de kijkers. 

Vorig artikel

Hamerduim

Volgend artikel

Diarree stoppen met cola