Storage drawer for bedding under modern bed in room

Zeg gedag tegen de rommel met een bed met opbergruimte

Ken je dat gevoel dat je meer spullen hebt die je wilt opbergen dan dat je opbergruimte hebt? Waar laat je dat extra beddengoed, die handdoeken? Die seizoenskleding die je nu niet nodig hebt? Zorg voor extra opbergmogelijkheden met een bed met opbergruimte.

Houd je slaapkamer opgeruimd

Een opgeruimde slaapkamer is makkelijker schoon te houden en is veel comfortabeler. Ook als je slaapt. Want als er troep rondslingert, ook bijvoorbeeld losliggend bovenop een kledingkast, verzamelt dat stof. En dat adem je in tijdens die uren dat je ligt te slapen. Je longen vinden dat niet fijn. Creeer daarom juist voor de spullen die je niet dagelijks nodig hebt, zoals extra beddengoed, extra handdoeken en kleren die niet passen bij dit seizoen extra opbergmogelijkheden onder het bed. Daar is immers een hoop ruimte, waar je normaal gesproken niets mee doet. En in een bed met opbergruimte kun je al die spulletjes netjes en georganiseerd kwijt en daarmee je slaapkamer opgeruimd houden. Dat is ook veel prettiger met schoonmaken!

Voor elke situatie

Bij een slaapspecialist, zoals Emob.nl, vind je opbergbedden voor elke situatie en elk budget. Je kunt kiezen voor een zogenaamd kofferbed, dat omhoog klapt en waar je de onderliggende ruimte als geheel kunt benutten om spullen, zoals een extra dekbed, comfortabel op te bergen. Maar je kunt ook kiezen voor een opbergbed met lades. Dat is vooral handig als je kleinere spullen, netjes gesorteerd en georganiseerd wilt opbergen. Handdoeken of kleding bijvoorbeeld. Deze bedden zijn er in allerlei afmetingen, van eenpersoonsbed tot kingsizebed beschikbaar bij de specialist in woninginrichting. 

Ga voor keuze en kwaliteit

Of je nou een opbergbed voor een kinderkamer zoekt, of een opbergbed 160×200 voor de master bedroom, zorg dat je gaat kijken bij een specialist met keuze. Zo zorg je ervoor dat je ook op het gebied van kleur, gebruikte materialen en type bed wat te kiezen hebt en dat het opbergbed dus goed past in jouw woonstijl of bij jouw slaapkamer. Kies je daarbij voor Emob, dan ben je ook nog eens verzekerd van de beste kwaliteit, een snelle levering en een retourrecht van 60 dagen.

Vorig artikel

In Lease Auto’s: dé expert in financial lease

Volgend artikel

Reizen als een gentleman: topbestemmingen voor mannen