brown van under the tree during sunset

Oud voertuig in de schuur? Dit kan je ermee doen

Heb je al een tijdje een oude motor, auto, camper of bijvoorbeeld een schadeauto in de schuur staan, en weet je niet wat je er mee aan moet? Wacht nog even voordat je deze weg doet, want voor veel voertuigen geldt het feit dat je er nog meer uit kunt halen dan je denkt. Kan jij je in deze situatie vinden? Lees dan dit artikel met ons mee.

Verkoop je oude werkende voertuig

Allereerst zou je natuurlijk je oude voertuig kunnen verkopen. Hoewel jij de waarde van jouw oude auto, motor of camper misschien niet inziet, is er hoogstwaarschijnlijk iemand die wel wat aan jouw oude voertuig zou hebben. Zo kun je een ander blij maken, en kun je zelf ook nog eens wat geld verdienen. Wil je snel je camper verkopen? Je kunt dan bijvoorbeeld op het internet de geschatte waarde van je voertuig berekenen. Is het tijd om je voertuig op de foto te zetten? Zorg er dan voor dat deze er zowel van binnen als van buiten zo goed mogelijk uitziet. Ook is het belangrijk dat je goed nagaat of alle losse onderdelen nog goed vastzitten en goed werken. Verder zou je nog even langs de garage kunnen gaan voor een kleine onderhoudsbeurt zodat je voertuig voor zijn nieuwe eigenaar weer goed kan presteren.

Verkoop je oude kapotte voertuig

Wist je dat je ook nog geld kan krijgen voor een voertuig dat eigenlijk kapot is? Wanneer bijvoorbeeld een auto kapot is, zullen niet alle onderdelen van de auto nog functioneren. Bepaalde onderdelen die nog werkend zijn kunnen er dus voor zorgen dat je auto toch nog wat geld op kan leveren. Je kunt een sloopauto zowel aan particulieren of aan speciale bedrijven verkopen. Denk bijvoorbeeld aan je handige buurman die zijn vrije middag graag sleutelend in de garage spendeert. Daarnaast zijn er ook bedrijven die sloopauto’s opkopen. Zo kan je bijvoorbeeld je sloopauto verkopen bij osw.nl. Erg handig als je toch nog wat geld wilt verdienen dus!

Ga zelf de uitdaging aan

Voor de creatieveling onder ons, kan een oud voertuig natuurlijk ook een creatief project opleveren. Iemand met een beetje kennis van auto’s, motors of bijvoorbeeld campers kan dagen lang knutselen met zo’n oude auto. Misschien kun je zelf oude onderdelen uit het oude voertuig halen en hergebruiken voor je huidige voertuig. Met een beetje creativiteit kom je een heel eind!

Met een oud voertuig kun jij dus jouw handige buurman, jouzelf of je portemonnee blij maken. 

Vorig artikel

Een oase van ontspanning voor moderne mannen

Volgend artikel

De voor- en nadelen van het verhuren van een vakantiewoning