clear glass perfume bottle with blue background

Dit zijn de 5 beste parfums voor mannen

De meeste mannen gebruiken het dagelijks: parfum. De prijzen van dit luxe goed lopen nogal uiteen. Zo betaal je bij de Action voor parfum 5 euro, terwijl je bij dure merken honderden euro’s betaalt.  Bij een parfum webshop  kun je parfum online bestellen. Het wordt in de meeste gevallen de volgende dag bezorgd. 

5. Jean Paul Gaultier – Le Male

Wat ons betreft mag de ‘Jean Paul Gaultier – Le Male’ niet in deze lijst ontbreken. Deze parfum is al sinds 1995 op de markt. Jean Paul Gaultier had als doel om parfum op de markt te brengen dat vrouwen heerlijk vonden ruiken. Dat is gelukkig gelukt. Deze parfum behoort tot het meest aantrekkelijke parfum volgens vrrouwen.

Deze parfum is te koop in de volgende groten: 40 milliliter, 75 milliliter, 125 milliliter en 200 milliliter. Uiteraard, is de 200 milliliter het goedkoopst wanneer je de prijs per milliliter kijkt.

4. Armani Emporio Stronger With You

Na een parfum van meer dan 28 jaar oud, hebben we een ‘jongere’ parfum die het goed doet. Het gaat om de ‘Armani Emporio Stronger With You’. Deze kwam in 2017 op de markt en behoort sindsdien tot de populairste parfum van dit moment.

In 2017 bracht Armani deze parfum op de markt als ‘de geur voor de liefde’. En dat snappen we. Mannen die deze parfum op doen, doen het goed bij de vrouwen.

3. Dior Sauvage

De Dior Sauvage behoort zeker tot de drie lekkerste 3 parfums van dit moment. Deze heerlijk parfum ruikt fris en heeft een sterke geur. Deze Dior-parfum is te bestellen in de volgende groten: 30 milliliter, 60 milliliter, 100 milliliter en 200 milliliter.  In verhouding betaal je voor de grootste het minst per milliliter.

2. Lancôme Miracle Homme eau de toilette

De ‘Lancôme Miracle Homme eau de toilette’ mocht zeker niet in deze lijst ontbreken. Dit parfum kwam in 2001 op de markt en is sindsdien erg populair. De bloemige geur blijft de hele dag zitten. Het merk ‘’Lancôme’ staat bekend om hun kwaliteitsparfum. Lancôme parfum is wat ons betreft een aanrader voor elke man.

1. Hugo Boss The Scent

Zonder twijfel staat de ‘Hugo Boss The Scent’ op nummer 1. Deze parfum vinden vrouwen extreem aantrekkelijk, begrijpelijk! De sterke geur blijft hangen en ruikt heerlijk. Er zitten exclusieve ingrediënten als maninka in, dit zorgt voor de unieke geur. 

Vorig artikel

Dit zijn de nadelen van fulltime zzp’er worden

Volgend artikel

Dit moet je weten over pre-owned horloges