De beste tips voor een echt mannen uitstapje

Vrouwen staan er om bekend dat ze samen gaan shoppen, naar de Spa gaan of een High Tea boeken in een chique hotel. Maar wat doen mannen eigenlijk samen? Uit onderzoek blijkt dat mannen er minder behoefte aan hebben om in groepsverband iets te ondernemen. Die gaan liever met één vriend op stap of soms zelfs nog liever in hun eentje. Maar soms kan het best leuk en gezellig zijn om samen met een groep vrienden iets leuks te gaan doen. Een echt mannen uitje kan op verschillende manieren. Er zijn genoeg opties die je kunt overwegen, afhankelijk van de interesses van de deelnemende heren.

Mannen kunnen echt wel koken

In een man/vrouw relatie is het nog vaak de vrouw die in de keuken staat om te koken. Maar dat wil niet zeggen dat mannen niet in staat zijn om een maaltijd te bereiden. Oké, sommigen kunnen zelfs theewater nog verpesten, maar er zijn genoeg mannen die niet voor hun vrouw of vriendin onder doen. Alleen vinden veel mannen koken alleen leuk als er iets bijzonders is. De barbecue bemannen vinden ze vaak een grote verantwoordelijkheid. Maar zelfs daar valt nog het nodige te leren. Want op die BBQ kun je veel meer klaarmaken dan hamburgers en braadworstjes. Volg met je vriendenclub een workshop bij Outdoor Cooking Experience Center en er gaat een wereld voor je open.

Een spannende motortocht

Oké, dit is alleen weggelegd voor vrienden die een motorrijbewijs hebben. Want anders mag je er immers de weg niet mee op. Maar zien jullie jezelf al gaan in stoere leren motorpakken met zo’n jaren 50 helm op en dan op zo’n stoere Harley of ander oldtimer model? Niet om te scheuren, maar om lekker rustig tuffend een mooie route mee te rijden. Je kunt de dag compleet maken met een lunch onderweg of een aansluitend diner met de hele groep. Houd er rekening mee dat er doorgaans een borgtocht moet worden betaald als je klassieke motoren huurt. Soms kun je ook een tocht maken onder leiding van een gids.

Een workshop fotografie

Als een Weber of Kamado workshop met vrienden niet zo jouw ding is, dan kun je ook een workshop fotografie volgen. Vanaf het voorjaar worden er workshops natuurfotografie georganiseerd. Het is dan wel de bedoeling dat de deelnemers beschikken over een fatsoenlijke camera. Hoe goed smartphones vandaag de dag ook zijn als het om foto’s maken gaat, een echte fotograaf zweert bij zijn Canon of Nikon. Dit soort workshops worden op tal van locaties georganiseerd. Je kunt aansluiten bij een groep maar als je eigen gezelschap groot genoeg is dan kun je ook een privé workshop regelen onder leiding van een ervaren fotograaf. Die vertelt je alles over cameraposities, belichtingstijden, witbalans en kleurverzadiging. Na zo’n workshop zet je je camera nooit meer op de volledig automatisch stand, maar ga je serieus aan de slag met het kiezen van de juiste instellingen voor de mooiste plaatjes.

Vorig artikel

De populariteit van het casino zonder Cruks en haar spellen zijn rijzende

Volgend artikel

Waarom kiezen voor Rush Poppers?