/

Cadeautips waar mannen écht gelukkig van worden! 

Wees eens eerlijk, hoe vaak heb jij mensen intens bedankt voor een paar lelijke sokken, een saai boek of laffe fles wijn? Echt mooie cadeaus krijg je maar zelden. Nu hebben de meeste zaken die mannen echt leuk vinden ook een behoorlijk prijskaartje, maar toch zijn er ook voor een lager budget echt leuke dingen te vinden. Welke zaken onder de kerstboom mogen liggen dit jaar? Hier een paar goede tips op een rij, daarvan worden echte mannen blij! 

Gadgets 

Het is wellicht een cliché, maar met een goede gadget maak je gewoon altijd een goede beurt. Nu is de ene gadget de andere niet, maar sommige mannen kunnen zelfs al blij worden van een slimme stofzuiger. Wat de ultieme gadget is? Toch wel de smartphone. Of het nu een Apple of een Samsung is, een nieuwe editie van je favoriete merk doet vele mannenharten sneller kloppen. Nu is het wel zo dat het geven van een telefoon meestal gepaard gaat met een abonnement, niet heel ideaal. Maar dat hoeft niet! Je kunt tegenwoordig heel goed een los toestel aanschaffen of gewoon een refurbished variant. Daaraan zie je niet dat het een tweedehands is, maar is wel veel goedkoper voor de gever. De ontvanger moet alleen maar een sim only abonnement afsluiten voor een paar euro in de maand en je kan jaren vooruit. Ook is het mogelijk om eerst de oude simkaart over te zetten, dan verschillen de kosten helemaal niet. Dus met dit cadeau geef je eigenlijk dubbel iets weg; een mooie gadget én lage kosten voor de komende jaren.  

Goed gestyled 

Dat mannen niet van kleding en accessoires houden is een leugen. Maar ze houden niet van kwantitatief veel spullen, maar juist van kwalitatief hoogwaardige spullen. Geen sokkenpak van 4 halen, 1 betalen maar bijvoorbeeld juist een paar echte Burlington sokken. En geen zonnebril van een huismerk, maar een echte Ray Ban. Mannen hebben in tegenstelling tot vrouwen vaak minder spullen, maar wel spullen van de beste kwaliteit en van het juiste merk. Mannen zijn merkvast en daarmee wordt de keuze ook eenvoudiger. Dus investeren in een mooi key item voor een man is een dikke aanrader. En zelfs liever vintage en tweedehands dan een nepper van Chinese komaf.  

Innerlijke mens 

Eigenlijk geldt voor deze cadeaus hetzelfde als voor kleding en accessoires. Het gaat erom dat het van goede kwaliteit is. Een echt goede rokerige Whiskey wordt door de meeste mannen zeer gewaardeerd, een goede kaasplank en vlees van de echte slager ook. En dan hebben we het nog geen eens over chocola van de patisserie gehad. Het is een cliché maar het klopt wel dat de liefde van de meeste mannen nog altijd behoorlijk door de maag gaat. Hierin investeren is dan ook altijd een garantie op succes.  

Kortom, kies liever voor iets minder of tweedehands dan veel en goedkoop. Ga voor het echte merk en niet voor een namaak variant. De gemiddelde man zal het cadeau dan volop gebruiken en zal je zeer dankbaar zijn! 

Vorig artikel

Deze slimme gadgets zorgen dat je geld bespaard en verduurzaamd

Volgend artikel

Beleggen in crypto: Een verstandige keuze of niet?