Dé tips voor je eerste magic truffel trip

Nederland is een van de weinige landen in de wereld waarin je legaal magic truffel kunt proberen. Door middel van deze paddenstoelen ben je in staat om net even wat anders naar de wereld om je heen te kijken. Je bevind je dan ook echt in een trip. Het is in dit opzicht niet zo gek dat je je wel goed moet voorbereiden voordat je zomaar aan een magic truffel trip begint. Gelukkig zijn wij er om je op weg te helpen. In dit artikel hebben we namelijk dé beste tips en tricks voor jouw eerste magic truffel trip op een rijtje gezet. Ontdek magic truffels op een verantwoorde én veilige manier!

Begin met een lage dosering

Een van de belangrijkste tips die wij je mee kunnen geven is om te beginnen met een lage dosering. Wanneer het je eerste keer is zal je lichaam namelijk moeten wennen aan de psychedelische stoffen die je binnen krijgt. Het lastige aan magic truffels is dat er niet een vaste hoeveelheid voor te geven is als het aankomt op de dosering. Dit is namelijk volledig afhankelijk van de soort magic truffel die je koopt. Om ervoor te zorgen dat je een juiste dosering neemt is het daarom altijd handig om advies in te winnen. Bestel je de magic truffel online dan kan je vaak op de webshop tabellen vinden met doseringen. Kies je voor de winkel dan kan je altijd aan het personeel in de smartshop de nodige vragen stellen.

Zorg voor de juiste setting

De volgende tip die van groot belang is bij een magic truffel trip is natuurlijk zorgen voor de juiste setting. Je zou enkel en alleen aan de magic truffel moeten beginnen als je je op je gemak voelt. Voel je je bijvoorbeeld al een tijdje neerslachtig dan kan je de truffels beter links laten liggen. Voor sommige mensen is het fijn om de eerste keer samen te zijn met iemand die al wat meer ervaring heeft. Zo kan een vriend je bijvoorbeeld helpen wanneer het allemaal iets te heftig wordt. Dit wordt ook wel een trip sitter genoemd. En wij raden je aan om het de eerste keer binnen te doen. Lekker knus en ook nog eens een stuk minder prikkels. Wel zo fijn voor je eerste keer!

Eet niet teveel van tevoren

Een fout die veel mensen maken bij het gebruik van magic truffel is dat ze denken dat ze een volle maag moeten hebben. Echter, bij magic truffel is het juist het tegenovergestelde. Los van het feit dat een volle maag ervoor zorgt dat de magic truffel pas veel later werkt kan het er ook nog eens voor zorgen dat je misselijk wordt. Om dit te voorkomen raden wij je aan om zo’n 3 uur voor de trip niets meer te eten. Tijdens het trippen heb je vaak niet zo’n grote honger, al vinden veel mensen het wel lekker om vers fruit te eten. Haal dus wel iets in huis om de trip goed door te komen.

Vorig artikel

Houd je relaties tevreden

Volgend artikel

Je bedrijf verkopen? Hier moet je op letten